ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Στο IKIRU η γυμναστική γίνεται απόλαυση μέσα από μία ποικιλία ασκήσεων και μορφών εκγύμνασης
προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες ώστε να επιτύχετε το επιθυμητό σας αποτέλεσμα.

γυμναστική

YOGA

H Yoga ασκείται από ανθρώπους όλων των ηλικιών και είναι η κατάλληλη πρακτική για την καταπολέμηση του stress. Στο μάθημα αυτό, συνδυάζοντας τις ασκήσεις αναπνοής και τις στάσεις του σώματος, βελτιώνουμε την φυσική και ψυχική μας υγεία. Επιπλέον, αποκτούμε καλύτερη ευλυγισία και μυοσκελετική δύναμη, προστατεύουμε την σπονδυλική μας στήλη και προάγουμε την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να νιώθουμε ευεξία και να υιοθετούμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

PILATES

H Μέθοδος Pilates είναι μια ολιστική μέθοδος γυμναστικής που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Βασίζεται στην συνδυαστική χρήση μυαλού και σώματος. Ενδυναμώνει μυϊκά όλο το σώμα, βελτιώνει την ισορροπία και τη σωστή ευθυγράμμιση του. Ο ρυθμός της προπόνησης και οι επαναλήψεις σε συνδυασμό με το πλούσιο ασκησιολόγιο που εκτελείται σε κάθε μάθημα βοηθάει στην κατανόηση του σώματος και των μυών, καθώς και στο εύρος κινήσεων που διαθέτει ο καθένας από εμάς.

γυμναστική
γυμναστική

BARRE FITNESS

To Barre Fitness είναι μια υβριδική άσκηση που συνδυάζει εμπνευσμένα κινήσεις μπαλέτου, στοιχεία Yoga-Pilates και χορού. Στις προπονήσεις χρησιμοποιώντας την μπάρα και κινήσεις μπαλέτου όπως plies, relieve, stretching σε συνδυασμό με ασκήσεις ενδυνάμωσης ποδιών, χεριών, κορμού από Yoga-Pilates έχουμε ένα φανταστικό αποτέλεσμα εκγύμνασης και ευεξίας χωρίς να αφήνει αίσθηση καταπόνησης στο σώμα.

TRX

Γνωστό και ως Total Resistance Exercise είναι μία ειδική γυμναστική μέθοδος προπόνησης με ιμάντες. Με περισσότερες από 300 ασκήσεις μπορείτε άμεσα να επιτύχετε

• Aύξηση της μυϊκής σας δύναμης
• Kάψιμο λίπους
• Bελτίωση της φυσική σας κατάστασης.

Μαζί διαπιστώνουμε τις ανάγκες σας, μαζί δημιουργούμε το ιδανικό πρόγραμμα γυμναστικής για εσάς.

γυμναστική

«Η καλή φυσική κατάσταση δεν είναι μόνο ένα από τα πιο σημαντικά κλειδιά για ένα υγιές σώμα,
αλλά και η βάση της δυναμικής και δημιουργικής πνευματικής δραστηριότητας».
John F. Kennedy

0
    0
    Καλάθι αγορών
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα
    Κάντε κύλιση στην κορυφή