ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

sally-zorba-signature-ikiru

Η φιλοσοφία μας

ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΑΜΕ από την Ιαπωνική φιλοσοφία που εστιάζει στο πώς να βρίσκουμε το νόημα στη ζωή μας μέσα από εμπειρίες που θα μας χαρίσουν ισορροπία και ευτυχία.

ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΜΕ πως για να βρει ο κάθε άνθρωπος το νόημα στη ζωή του, για να είναι ευτυχισμένος, απαιτείται μία ολιστική προσέγγιση στην ευζωία με στόχο την ανανέωση της ψυχής, του σώματος και του πνεύματος με αποτέλεσμα ένα καλύτερο τρόπο ζωής.

OΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΜΕ πώς μπορούμε να πετύχουμε αυτήν τη δυνατότητα αναγέννησης σχεδιάζοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες Μασάζ, Γυμναστικής, ∆ιατροφής και Life Coaching.

∆ΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ έτσι έναν μοναδικό χώρο ευεξίας και γεννήθηκε το όνομα IKIRU που στην Ιαπωνική γλώσσα σημαίνει «να ζεις».

ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ως σύμβολο του, στο λογότυπο μας, το σχήμα του λωτού σε ένα μοναδικό σχεδιασμό ο οποίος αποτελείται από τα εξής τρία στοιχεία: το σχήμα της σταγόνας του νερού, τη θέση του σώματος στη Yoga στη στάση του λωτού και το άνθος του λωτού που συμβολικά αποτελεί το λουλούδι της ζωής. Έτσι πετύχαμε την αποτύπωση όλων όσων συμβολίζει το IKIRU με σκοπό να σας υπενθυμίζουμε το δικό σας, προσωπικό, νόημα στη ζωή.

Στο IKIRU, το εξειδικευμένο προσωπικό μας με βαθιά γνώση, τεχνικές και μεθόδους σας βοηθάει να πετύχετε την ισορροπία που χρειάζεστε για έναν πιο ποιοτικό τρόπο ζωής.

Ανακαλύψτε μία νέα στάση ζωής, στο IKIRU.

0
    0
    Καλάθι αγορών
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα
    Κάντε κύλιση στην κορυφή