ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ

Στο IKIRU είμαστε υποστηρικτές της υγιεινής διατροφής αλλά όχι των άνοστων και βαρετών γευμάτων. Προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες με τον προσωπικό σας διαιτολόγο και σε συνδυασμό με το health coaching επιτυγχάνετε χωρίς στερήσεις το επιθυμητό σας αποτέλεσμα.

Στο χώρο ευεξίας που δημιουργήσαμε για εσάς η διατροφή έρχεται να συμβάλει σε έναν ποιοτικό και υγιεινό τρόπο ζωής. Στόχος μας είναι η υιοθέτηση υγιούς στάσης απέναντι στο φαγητό χωρίς στερήσεις και υπερβολές, ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή η οποία εφοδιάζει το σώμα μας με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Ωστόσο, υγιεινή διατροφή δεν σημαίνει άνοστα και βαρετά γεύματα.Είναι σημαντικό να απολαμβάνουμε το φαγητό μας κάνοντας έξυπνες επιλογές.
Στο IKIRU προσεγγίζουμε κάθε άτομο ξεχωριστά ανάλογα με τις ανάγκες, τις προτιμήσεις και τις ιδιαιτερότητές του.

Πραγματοποιούμε μετρήσεις για αξιολόγηση σύστασης σώματος: μέτρηση ύψους, περιφέρεια σώματος και λιπομέτρηση. 

Καταγράφουμε το ιστορικό σας για να σας γνωρίσουμε, να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας και να συζητήσουμε οποιοδήποτε διατροφικό ζήτημα σας απασχολεί.

Σχεδιάζουμε εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής με βάση τη μοναδικότητα του καθενός από εσάς και θέτουμε μαζί στόχους.

Σας παρέχουμε κατάλληλη διατροφική εκπαίδευση για τη διατήρηση του αποτελέσματος.
Στόχος μας είναι μέσα από αμοιβαία και ειλικρινή συνεργασία να σας βοηθήσουμε και να σας κατευθύνουμε να πετύχετε το αποτέλεσμα που είναι ιδανικό για εσάς!

0
    0
    Καλάθι αγορών
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα
    Κάντε κύλιση στην κορυφή